Dak- en Zinkwerk

Dak- en zinkwerkzaamheden dienen altijd door een specialist te worden uitgevoerd. Gelukkig kunt u altijd terecht bij Van Zuuk Installatiewerk, dé dakspecialist van Bussum en omstreken!

Onderhoud

Uw dak wordt het hele jaar door blootgesteld aan regen, hagel, sneeuw, wind, kou en warmte. Slijtage is dan ook onontkoombaar. Om ervoor te zorgen dat zowel uw dak als uw dakgoten in goede staat blijven, is het aan te raden om één keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren. De meeste mensen laten dit in de herfst doen, wanneer dakgoten geregeld verstopt raken door vallende bladeren en takken. Goed onderhoud voorkomt beschadigingen en lekkages, en zorgt ervoor dat de levensduur van uw dak en dakgoten wordt verlengd.

Reparatiewerkzaamheden

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, lekkages kunnen overal voorkomen. Een beginnende lekkage lijkt op het eerste gezicht misschien niet ernstig, maar dient direct aangepakt te worden om te voorkomen dat het probleem erger wordt en u te maken krijgt met ernstige lekkages. Schakel dus altijd een specialist in! Ook bij andere dakgerelateerde reparatiewerkzaamheden kan Van Zuuk Installatiewerk u helpen. 

Dakbedekking en zinkwerk

Als erkend dakbedekkingsbedrijf is Van Zuuk Installatiewerk gespecialiseerd in het plaatsen van de gehele dakopbouw, bitumineuze daken, pannendaken en uiteraard de bijbehorende zinken, koperen of kunststof dakgoten. Of het nu gaat om het vervangen van het dak van een bestaande woning of een nieuwbouw project, onze vakmannen staan voor u klaar!

Meer weten over dak- en zinkwerk?

Heeft u behoefte aan meer informatie over dak- en zinkwerk, of wilt u graag een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Van Zuuk Installatiewerk. Als dakspecialist van Bussum en omstreken helpen we u graag verder met een vakkundig advies op maat.