Elektra

Van Zuuk Installatiewerk uit Bussum is werkzaam in 't Gooi en omstreken en specialist op het gebied van elektrotechniek.  Wij zijn u graag van dienst bij een breed scala aan werkzaamheden.

Elektra en veiligheid

Voor een optimaal leefcomfort is het van belang dat elektriciteit in elke ruimte van uw woning op de juiste plek beschikbaar is. Een degelijke en vooral veilige elektriciteitsinstallatie is dan ook essentieel. Het spreekt voor zich dat u hiervoor een gespecialiseerd bedrijf wilt inschakelen. Bij Van Zuuk Installatiewerk bent u er altijd van verzekerd dat er geclassificeerd personeel voor u aan de slag gaat. Alle installaties worden uitgevoerd conform de NEN-1010 veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. Zo weet u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en bent u verzekerd van een veilige elektriciteitsinstallatie.

Onze diensten

Of het nu gaat om kleinschalige aanpassingen bij renovaties, het repareren en/of vervangen van stopcontacten en schakelaars, het onderhouden van verlichtingssystemen, het bijplaatsen van groepenkasten, het aansluiten van intercomsystemen, het installeren van noodverlichting of het plaatsen van compleet nieuwe elektriciteitsinstallaties in een nieuwbouw woningen, Van Zuuk Installatiewerk beschikt over alle kennis en expertise om tot het gewenste resultaat te komen.

Meer weten over elektra?

Heeft u vragen over onze diensten met betrekking tot elektra? Neemt u dan gerust contact op met Van Zuuk Installatiewerk. Als erkend elektra specialist van Bussum en omstreken beantwoorden we graag al uw vragen.