Gas & water

Als erkend gas en water specialist van Bussum en omstreken helpt Van Zuuk Installatiewerk u graag bij diverse werkzaamheden op dit gebied.

Onze diensten

Wij kunnen u van dienst zijn bij verschillende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het aanleggen of aanpassen van nieuwe gas- of waterleidingen, het uitvoeren van reparaties, het afpersen van gasleidingen, het installeren van uw nieuwe badkamer en/of keuken. Ook voor het vervangen of repareren van uw buitenkraan bent u bij ons aan het juiste adres.

Werkwijze

Bij het aanleggen en repareren van gas- en waterleidingen zijn er allerlei factoren waar rekening mee moet worden gehouden. Hierbij kunt u denken aan de keuze voor koperen of kunststof leidingen, de gas- of waterdruk en legionella preventie. Als erkend installatiebedrijf zijn wij op de hoogte van alle wettelijke voorschriften, en bent u verzekerd van een vakkundige installatie. Wij streven altijd naar een optimale veiligheid en een maximaal rendement!

Meer weten over gas en water?

Wilt u graag meer informatie over onze diensten met betrekking tot gas en water, of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Van Zuuk Installatiewerk!