Sanitair

Als erkende installateur is Van Zuuk Installatiewerk uit Bussum gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair.

Sanitair en reparaties

Uw sanitaire voorzieningen zijn van essentieel belang voor uw leefcomfort, dus als er iets kapot gaat, moet dit zo spoedig mogelijk verholpen worden. Voor al uw kleine en grote ingrepen op sanitair gebied kunt u direct contact opnemen met onze klantenservice. Een kraan vervangen, een lekkende douchebak repareren, een gootsteen ontstoppen… we draaien voor geen enkele klus onze hand om!

Sanitair en renovaties

Het renoveren van sanitaire ruimtes vergt de nodige kennis en expertise. Het is dan ook zeker aan te raden om een specialist in te schakelen voor sanitaire renovaties. Wanneer uw sanitair niet op de correcte wijze wordt aangesloten, loopt u het risico dat u hier nog jarenlang problemen aan overhoudt.

Het renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus, maar in de meeste gevallen wel een stuk voordeliger dan wanneer u alles nieuw zou laten plaatsen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling te geven zonder dat alles vervangen hoeft te worden.

Sanitair en een nieuwe woning

Bij de aanschaf van een nieuwbouw woning of de verhuizing een andere woning zijn het vaak de sanitaire ruimtes die niet aan uw wensen voldoen. In sommige gevallen mag u zelf bepalen hoe u wilt dat de sanitaire ruimtes eruit komen te zien. Dit is erg gunstig, want u heeft dan de kans om de badkamer van uw dromen te realiseren! Ook in dit geval kan Van Zuuk Installatiewerk u bijstaan met een deskundig advies. Uiteraard kunnen wij ook de volledige installatie van uw nieuwe sanitair verzorgen.

Meer weten over sanitair?

Van Zuuk Installatiewerk is dé sanitair specialist van 't Gooi en omstreken. Wij verzorgen graag de gehele installatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand. Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op.