Service & onderhoud gasapparatuur

Van Zuuk Installatiewerk is een specialist op het gebied van verwarming, en kan voor u ook reparaties en onderhoud uitvoeren.

CV-ketel onderhoud

Een CV-ketel maakt jaarlijks al snel zo’n duizend branduren. U kunt dus moeilijk van zo’n apparaat verwachten dat u er helemaal geen omkijken naar heeft. Net als andere apparaten heeft ook een CV-ketel zo nu en dan wat onderhoud nodig. Gelukkig kunt u ook voor reparaties en onderhoud terecht bij Van Zuuk Installatiewerk.

Schoonmaken & onderhouden van gasapparatuur

Ook voor het schoonmaken en onderhouden van gashaarden, gevelkachels, geisers en boilers kunt u terecht bij Van Zuuk Installatiewerk. Jaarlijks onderhoud aan gasapparatuur is van cruciaal belang om de veiligheid van de betreffende installatie te waarborgen. Tijdens een onderhoudsbeurt lopen we de hele installatie na. Hierdoor kunnen we ook direct inspelen op slijtage en kleine defecten, welke we kunnen verhelpen voor ze uitmonden in grotere problemen. Laat ons uw gasapparatuur schoonmaken en onderhouden, zo blijft u te allen tijde verzekerd van een optimaal functionerende, zuinige en veilige installatie.

Een onderhoudsabonnement afsluiten

Wij adviseren al onze klanten om bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel direct een onderhoudsabonnement af te sluiten. Dit is erg prettig, omdat u zo automatisch bericht krijgt wanneer het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt. Ook heeft u op deze manier altijd een specialist achter de hand, mocht er onverhoopt een storing optreden. Wij hanteren een vast bedrag waarvoor wij jaarlijks uw ketel schoonmaken en nakijken. Tevens kunt u gebruik maken van onze storingsdienst mocht u een storing aan uw cv ketel hebben. 

Meer weten over service & onderhoud?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van service en onderhoud, of wilt u een onderhoudsabonnement afsluiten? Neemt u dan contact op met Van Zuuk Installatiewerk. We zijn u graag van dienst!

Storing melden

Voor het melden van een storing of defecten kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Van Zuuk Installatiewerk
Eikenlaan 2
1406 PL Bussum

T: 035 691 7186
E: [email protected]