Verwarming

U bent op zoek naar een verwarmingsspecialist in Bussum of omstreken? Dan bent u bij Van Zuuk Installatiewerk aan het juiste adres!

Verwarming en de huidige ontwikkelingen

De huidige ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat u uw woning of bedrijfspand tegenwoordig op verschillende manieren kunt verwarmen. Veel nieuwe verwarmingsmethodes bieden dusdanig veel mogelijkheden om energie te besparen dat de investering voor de betreffende installatie snel weer terugverdiend kan worden. En daarna gaat u alleen maar meer geld besparen! Om tot het beste resultaat te komen is het van essentieel belang dat de warmtevoorziening wordt afgestemd op de functie van de ruimte. Van Zuuk Installatiewerk kan u daarbij helpen.

Verwarming en de mogelijkheden

Indien u nog over een oude boiler of VR-ketel beschikt, kan het zeer aantrekkelijk zijn om over te stappen op een HR-ketel. Deze springt namelijk aanzienlijk zuiniger om met energie, en dat scheelt natuurlijk op uw maandelijkse energierekening. Behalve de welbekende CV-ketel en radiatoren kunt u ook overwegen om over te stappen op wand- en/of vloerverwarming

Meer weten over verwarming?

Om tot het gewenste resultaat te komen kan Van Zuuk Installatiewerk een speciaal verwarmingsplan voor u opstellen. Als verwarmingsspecialist van 't Gooi en omstreken, helpen wij u graag verder met een advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!